Notering

Hej på er!

Det var inte igår…

En hel del har hänt sen jag skrev här sist. Jag har fått tillbaka halva boken från lektören, så nu ska jag ta tag i att redigera andra halvan och sedan skicka den till henne.

Innan jul så jobbade jag som vanligt flera dagar i rad. December är en månad då det finns som mest jobb, så då passar jag på att jobba mycket. Därför har jag inte riktigt hunnit med allt annat.

Vi firade jul med min mamma den 23e efter att jag slutat jobbet. Den 24e var vi hos min pappa, Lotta, mina småbröder och farfar. Sen den 25e åkte vi till Antons familj. Så vi firade jul med dem några dagar innan vi åkte hem igen den 28e. Och sen jobbade jag nyårshelgen.

På den första dagen det här året så började jag möblera om vardagsrummet (jag har ingen aning om vart den energin kom ifrån..) och några dagar senare fick vi hjälp med att köra hit en ny soffa. Anton och hans kompis monterade den när jag var på jobbet. De slängde även ut den gamla soffan.

Så nu har vi en ny soffa, en ny lampa och en ny bokhylla i vardagsrummet. Och nya tavlor som Anton fick av mig i julklapp. Bokhyllan och lampan fick jag av Anton när jag fyllde år. Den 9e januari fyllde jag 29. Så nu är det bara ett år kvar till 30. Jag gjorde en video med en lista: 30 före 30 kanalen. Det fattas fyra saker att göra, så har du något förslag säg till 😉

Sen hände det en del andra saker, jag jobbade en del, Pappa och Lotta fyllde år (före mig dock) och tyvärr ligger farfar inlagd på sjukhuset. Så de senaste dagarna har jag tagit det lugnt och försökt ladda batterierna. Jag ligger lite efter i min läsning, men jag har ändå tre böcker att prata om på kanalen. Känner du någon som älskar ungdomsböcker så klicka gärna här och dela sen länken.

Än så länge tjänar jag ingenting på mina videos, vilket jag vill ändra på så att jag lättare kan följa min dröm, att skriva på heltid. För att jag ska kunna tjäna pengar på kanalen måste 10 000 gå in på min sida. Nya regler som de fixade förra året. Det går sakta men säkert framåt, men inte så fort som jag skulle vilja. Jag tänkte att jag skulle lyckas med det under 2017, men nej, jag lyckades med 3000 besökare. Vilket inte är fy skam, men jag vill verkligen klara det målet under 2018. Så jag blir otroligt tacksam om du vill dela länken till min sida. Inte till någon video utan min sida. Visningar på videos hjälper nämligen inte den statestiken. Visst är de underbara youtube? Just nu är det 7853 besökare kvar tills jag når målet.

Jag ska strax börja redigera en video som ska upp idag, sen äta någonting innan det är dags att gå till jobbet. Visst vore det häftigt om min youtubekanal skulle betala räkningarna i framtiden så att jag kan jobba hemifrån och kunna leva på det?! 😉

Nytt år och ny möblerat vardagsrum!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s