Det kan fortfarande gå!

Det är vad jag intalar mig själv när jag ser att jag hamnar mer och mer efter i NaNoWriMo. Om jag skriver 4000 ord per dag så kan jag fortfarande klara det. Igår hann jag skriva nästan 1000 ord. Så det kan fortfarande gå. Idag har jag tre timmar innan jobbet att skriva på. Sen vet jag inte hur det ser ut ikväll. Jag skulle vilja åka till farfar en sväng. Det var länge sen som vi var där nu 😦

Det är fem dagar kvar. Det kan fortfarande gå…Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s