Ändrade planer

När man söker runt på youtube efter hur man ska lyckas med sin kanal så är det många som är enade om att schemalägga tiden för kanalen är det bästa. Det funkar inte riktigt för mig, eftersom jag har ett sånt schema som förändras. Chefen ringde igår ändrade två tider den här veckan. Till min fördel eftersom jag nu kunde jobba en del hemma innan jobbet. Men jag har ingen aning om hur jag ska lyckas göra ett schema då jag spelar in videos.

Allting löser sig.

Nu ska jag strax sätta mig med boken innan jag ska åka iväg till jobbet. Jag tänkte även ta med datorn och sitta en stund på lunchen. Jag vill verkligen bli klar med att redigera del 2 så att jag kan skicka den till lektören! Det är mycket här hemma som distraherar mig tyvärr. Som just nu, jag började räkna på min ekonomi…

Nej, nu har jag en timme på mig att fixa med boken.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s