Hej söndag!

Idag blev det lite sovmorgon, mest för att jag inte lyckades somna före 02 igår. Det var ganska mycket negativa tankar om mig själv. Jag vet inte riktigt varför, men har jag en dag då jag inte jobbar med mitt skrivande så kommer de smygande. Ju mer som jag skriver, desto bättre tankar om mig själv.

Ja, jag vet, det är sjukt, som om min personlighet skulle försvinna om jag inte skrev. Nej, jag är fortfarande jag oavsett vad jag gör, men skrivandet är en stor del av mig. Och under nästa månad så kommer jag ju att börja med nästa bok. Håll tummarna för mig!


En kommentar


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s