Jag är så otroligt kär!

Tack älskling! Tack för att du tar dig tid, energi och pengar till att hjälpa mig följa mina drömmar. Jag vill leva som författare, har ni följt min blogg så vet ni redan det. Jag skriver, jag bloggar och jag har startat en youtubekanal för att kunna fullfölja detta.

I våras så krascha min dator och jag fick låna Antons bärbara. Och det räddade mitt bokmanus. Så tack för det älskling!

Nu närmar sig NaNoWriMo och jag fick reda på att de är några som ska träffas inne i Linköping för att skriva ihop. Vilket skulle vara superkul, men Antons bärbara är inte tillräckligt hållbar för det. Så jag frågade om han visste någon som hade en dator som samlade damm. När han kom hem så sa han:

”Jag har köpt en julklapp till dig, du får välja om du vill ha den nu eller på julafton.”

Tror ni att jag kunde hålla fingrarna i styr fram till julafton? Nej, jag sitter nu och skriver på min nya bärbara dator. Den är liten, smidig och underbar! ❤ Perfekt för mina drömmar och mål. Jag blev så glad att jag började gråta glädjetårar.

Anton är inte en utav dem som säger åt mig att jag inte är någon riktig författare, eftersom jag inte är publicerad. Skriva kan ju alla göra, du kan ju inte säga att du är författare bara för att du skriver. När kommer din bok ut? Borde inte din bok komma snart? Du har ju skrivit så länge…

Jag är så tacksam för att jag har träffat dig, för din envishet och för att du är så härlig! Tack igen älskling! ❤Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s