Ett steg fram

Jag har precis rättat del 2 efter Rebeckas anteckningar, nu är det bara Emelies och sen få in allting i datorn innan det ska skickas iväg till lektören. Sen så är det bara att ta tag i del 3 och del 4. Fast jag behöver spara lite mer pengar för att kunna skicka de två.

Just nu så ska jag ut med Micky och sen cykla till nästa jobb. Jag hann inte riktigt med att redigera gårdagens video så att jag fick upp den. Jag planerar att redigera den imorgon och även spela in nästa söndagsvideo. Jag kanske måste bli lite hårade mot mig själv så att det verkligen kommer upp en video varje söndag. Nya rutiner så att säga.

Tyvärr så är hösten inte min bästa årstid, det är kallt och jag är trött. Och nu har jag slutat dricka energidryck också, så det är en lite omställning. Dock så har jag lyckats med att inte dricka en enda energidryck under oktober. Jag är lite stolt över det, men jag måste säga att jag saknar energin som de ger.

Idag är det dock bara 16 dagar kvar tills jag börjar skriva på del två i serien. Så sjukt att jag redan kan hålla ettan i handen (en hög med papper). Tänk om jag under nästa år får hålla den i bokform?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s