Händelserik dag!

Jag satte klockan på 05.30 idag. Kom jag upp ur sängen så dags? Svar nej. Fast jag kom upp ur sängen i tid så att jag hann fixa mig, äta frukost och gå en promenad med Micky innan jag cyklade iväg till Trafikverket.

Jag minns inte om jag har skrivit detta innan, men i somras så klarade jag teoriprovet för körkortet. Dock så klarade jag inte uppkörningen, varken första eller andra gången. Jag blir så nervös!
Det gick faktiskt värre andra gången. Han som jag körde upp med då sa att det var min nervositet som gjorde att jag kuggade. Så nu fick jag lov att skriva om teorin igen. Och jag klarade den här gången också! Fast att jag pluggade betydligt mindre än till det första provet.

Så jag cyklade tillbaka hem, supertrött och glad. När jag kom hem gick jag en ny promenad med Micky, sen bäddade jag ner mig i sängen. Det har varit riktigt fint väder på morgonen, men iskallt. Jag kollade på en del serier och sov en stund, tills Anton ringde och väckte mig. Då var mina lår fortfarande isbitar. Kyla är inte min grej…

Efter lunch så spelade jag in en video och en kanaltrailer, städade och fixade lite med planeringen av bok två. Sen när Anton kom hem så hade vi tvättid. Jag gick även till affären och handlade. Det blev hemmagjord pizza. Sjukt gott. Och vad vore min namnsdag utan bakelser?

Sen fixade jag lite med nästa månad i min bullet journal och nu ligger jag nerbäddad i sängen igen. Och även nu står klockan på 05.30 jag tänker läsa tills jag somnar. Varför gå upp så tidigt? Och på en lördag?

Jo jag vill förbereda mig inför allt skrivande i november. Då jag ska skriva innan jobbet är tanken. Så därför försöker jag lära mig att vakna så tidigt redan den här månaden. Så att jag har 3 timmar med skrivtid innan mina jobbpass börjar. Önska mig lycka till!


En kommentar


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s