Författare till yrket

En  ny vecka med nya möjligheter. Jag råkade bland annat snubbla över Haruki Murakamis nya bok Författare till yrket nu på morgonen. Om jag vill ha den? JA!

Igår så tog jag det lugnt, laddade batterierna och såg på serier. När jag var yngre så älskade jag dagar då jag inte gjorde någonting, men nu så blir jag sur på mig själv. Det känns som om jag missar viktig tid, men jag vet också att jag behöver vara lat ibland. Hur ska det annars gå, om jag skriver, jobbar, spelar in videos och aldrig tar en paus?

Samtidigt så har snart 2017 passerat. Ja, jag vet. Det är ju två och en halv månad kvar, typ. Det känns som om 2017 har varit ett år med massor av förändringar och lärdomar. Förberedelser för den stora förändringen?

För visst skulle det vara magiskt om jag 2018 kunde starta företag med min kanal? Och skriva på ett bokkontrakt! Och att vi flyttar till hus. Det skulle vara underbart faktiskt.

Men idag är idag, idag ska jag skriva, plugga, hämta pass och slutet av boken. Emelie har nämligen läst klart. Så det ska bli häftigt att höra vad hon tycker. Än så länge har ingen sagt åt mig att slänga boken i papperskorgen i alla fall.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s