En underbar dag!

Det är snart dags för mig att cykla till jobbet, jag ska bara fixa lite här hemma, gå ut med Micky och hitta någon typ av energi. Idag är en bra dag, trots migrän. Jag har tagit det lugnt nu på morgonen och fixat med min BuJo. Nu är vecka 41, 42, 43 och första delen av vecka 44 på plats. Oktober, jag är redo!

För övrigt så har jag nästan allting klart inför november och NaNoWriMo. Jag behöver införskaffa en ansiktsmask och ett doftljus, och sen rätta klart första boken. Rebecka läser för fullt och Emelie är redan klar (tror jag). Så snart är jag redo att skicka 2a delen till Lektören. Sen får jag se vad ekonomin säger om de övriga två delarna.

Så nu gäller det bara att fånga den här dagen! Huvudvärken får inte stoppa mig idag heller.

Ha en underbar dag!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s