Känn lugnet

Om en timme ska jag ut med Micky innan jag cyklar till jobbet. De senaste dagarna har varit riktigt roliga, massor med jobb, men youtube och boken kommer lite efter. Tanken var att det skulle upp en video i söndags. Jag håller fortfarande på att redigera den.

Jag tänkte också bli klar med del 2 av boken och skicka den till lektören. Jag ska vara klar med andra utkastet av boken innan oktober är slut! Nästa vecka har jag nämligen mer tid. Då borde jag hinna med.

Det som ska hinnas med den här veckan är:

  • Fira fåran 4-årsdag på torsdag
  • Spela in en ny video
  • Redigera och lägga upp förra veckans video
  • Jobb
  • Hämta pass
  • plugga körkortsteori

Det är det viktigaste den här veckan. Håll tummarna för att jag hinner med det mesta. 😛 Nej, jag är inte stressad 😀 Tur att jag har kul också.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s