God morgon måndag!

Idag är det 6 dagar kvar till oktober! Och ni vet vad som händer i oktober? Förberedelserna för NaNoWriMo!!!!

Ja, jag vet. Jag vann inte förra året. Jag kom upp i 30 000 ord istället för 50 000. Vilket idag känns lite skit sak samma, för jag sitter här med ett snart färdigt bokmanus. Och det är någonstans på 80 000 ord. Så ja, jag ser mig själv som en vinnare i alla fall.

Dock så har Youtube ändrat en liten detalj den senaste tiden. Så vinnarkänslan när det gäller kanalen är inte jättestark. Jag kan inte ha intäkter på längre. Inte före jag har haft 10 000 besökare på sidan. Inte visningar på videos, visningar av sidan. Så när mina prenumeranter kollar på mina videos så händer ingenting med den statistiken… Så ja, det känns mindre bra.

Vill du hjälpa mig med det så dela gärna min kanal. Och kika in på själva kanalsidan 😉

Idag så står fixa pass, shopping och börja packa på schemat. Jag ska nämligen iväg till bokmässan i år! Med mina kollegor. Så vloggkameran kommer att stanna hemma. Nästa år så kanske jag står där med mitt förlag och signerar mina böcker. I alla fall i mina drömmar.

Nu ska jag fånga dagen!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s