Höststressen är här

Jag brukar bli höstdepp, och i år är tydligen inget undantag. Jag har hört att detta är ganska vanligt? Jag känner mig stressad. Som om jag redan borde ha gjort en massor med saker. Som om jag är sent ute.

Skillnaden från förra året är att jag faktiskt har en att göra lista. Jag ska bara bocka av den också. För när jag blir stressad så flyr jag gärna från det som jag behöver göra. Så som skriva, redigera film och spela in nya filmer. Jag borde även plugga, söka fler jobb och planera bok 2. Micky behöver badas, balkongen behöver rensas och jag har nu fått tillbaka del 1 av lektören. Så jag ska skriva ut den och gå igenom vad Gärd har skrivit till mig.

Djupa andetag, jag har en hel dag idag, sen nästan en hel dag imorgon, en hel dag på måndag. Det löser sig. Djupa andetag.

Jag vet att stressen jag känner inte har någon grund. Känn lugnet älskling, som Anton brukar säga. Känn lugnet. En sak i taget.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s