302 sidor

Slutet på boken är renskrivet och just nu är den uppe i 302 dataskrivna sidor. Det känns riktigt bara att hålla i boken just nu kan jag säga.

Så nästa steg är att rätta del 2 och skicka till lektören. Och sen rätta del 3 och 4. Och planera nästa bok som ska börja skrivas på i november. Under NaNoWroMo.

Ska jag vara ärlig så känner jag mig stressad. Stressad över att jag skjuter upp saker. Så som youtube, bloggen och fixande av lägenheten. Och sen måste man laga mat också. Kan ingen fixa det åt mig? Och balkongen borde städas och packas ner. Och jag borde söka jobb så att jag faktiskt kan betala mina räkningar i framtiden också. Djupa andetag. En sak i taget.

Idag ska jag skicka grattiskort till morfar, skicka boken till Rebecka, lämna boken till Emelie, rensa ur bokhyllan inför måndag, spela in och redigera söndagens video, men klockan är ju bara 9 så det borde jag väl hinna med. Resten får vänta till en annan dag.

Nu ska vi in till stan, Anton ska klippa sig och jag ska kolla på en till present till min lillebror. Önska mig lycka till med dagen.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s