Hösten är här för att stanna

Det sista som överger en är hoppet brukar de säga. Och jag tittar fortfarande ut varje morgon och undrar, kommer det vara varmt idag då? Bara en sista värmebölja till innan hösten tar tag i omvärlden?

Sista augusti började det regna, och det har regnat sedan dess. Vilket är riktigt bra för grundvattnet, mindre bra för min balkong och alla åkrar ute i landet. Pappa pratade om att han måste plöja ner mycket utav det som annars skulle skördas.

Trots detta så är det riktigt bra läsväder, och skrivväder. Regnet som droppar ute på balkongen, ljuset som brinner på skrivbordet, axeln som nästan inte gör ont längre. Fast just nu har regnet uppehåll, men det syns riktigt gråa moln i fjärran över hustaken.

Vad hittar du på i när det är dåligt väder?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s