Ingen sovmorgon idag

Det känns som om klockan borde vara mycket mer än 8. Det är iskallt på balkongen och jag börjar undra om chilin verkligen kommer att mogna. För det känns redan som om frosten är här.

solen kanske kommer fram under dagen, men nu är jag tacksam för värmen vi har här inne. Anton åkte till jobbet tidigt idag, så jag har varit vaken sen halv 6 ungefär. Och snart är det dags att gå ut i kylan och ta med Micky på en promenad. Är det bara jag som tycker att sommaren försvann otroligt fort?

Idag är tanken att jag ska redigera en video, skriva rent slutet, spela in en ny video, vattna hibbar och planera nästa veckas att göra lista. Fullt upp med andra ord. Det kommer att bli en fullspäckad söndag!

Jag är så sjukt sugen på att flytta till våren. Någonstans med stora fönster och direktsol 3 timmar per dygn så att mina hibbar börjar blomma någon gång! ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s