Kan man vara mer lycklig?

Den sista tiden har varit helt magisk med positiva saker som kastas på oss. Igår kväll så gick jag en promenad med Micky och det kommer fram tre tjejer. De hade en påse med hundleksaker och hundgodis, de frågade om de fick ge Micky något. Behöver jag säga att han var i sjunde himmelen?

Han fick massor med godis, en boll och en gris. Han bar bollen hela promenaden. Sjukt glad var han där han gick pipandes. Och med tanke på hur mycket som både jag och Anton har jobbat nu under sommaren så förtjänar han lite extra kärlek.

Så ett stort tack till er tjejer som valde att göra någonting för våra fyrbenta vänner. De gick nämligen runt och pratade med flera hundägare. Så de spred en underbar kärlek och lycka till flera hundar. Tack! ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s