Förändringar

Det händer massor med olika saker i min lilla stad just nu. Det byggs mer än någonsin, butiker lägger ner, förändringar överallt.

Jag gör också en hel del förändringar. Kanske inte så stora som att bygga ett hus, men hösten ser ut att bli full med äventyr. Som har temat skrivande och böcker. En av dem ser jag fram emot med spänning, en med blandad rädsla. Micky väckte mig i natt och det tog ett bra tag innan jag lyckades somna om. Tankarna snurrade och jag har ingen aning om hur jag ska planera detta. Jag har aldrig gjort en sån grej innan, men allting löser sig eller hur? Det blir som det ska?

Känn lugnet, som Anton brukar säga. Vilket jag verkligen skulle vilja göra just nu. Sen så ska jag hinna med att redigera en video, jobba och skriva. Samtidigt som jag har dessa nervösa, stressade känslor. Det kommer dock att vara grymt när det är över. Jag kommer att prata mer om det när det är spikat att det händer. Varför vara nervös redan nu?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s