Vill du följa mig följa mina drömmar?

Jag är inne på min fjärde ”lediga” dag, eftersom jag inte har pass på mitt betalda arbete.

Först så sjönk mitt humör. Jag kände mig stressad och orolig när jag insåg att hösten faktiskt är på väg. Och jag vet inte alls hur det ser ut med jobb. Kommer jag att klara mig?

Igår bestämde jag mig för att ta tag i den där kragen och rycka upp mig. Jag satte igång musik och dansade sönder vardagsrummet. Inte bokstavligt, men inom en timme så fick jag ett positivt samtal. Ingen stor ekonomisk förändring, men ett steg åt rätt håll. En chans att ta ett steg till i rätt riktning.

  • Jag vill bli publicerad författare
  • Jag vill kunna leva på mina böcker
  • Jag vill kunna leva på vägen dit

Jag tror att detta är mina stora mål i livet just nu. Under promenaden med Micky så hittade jag en sten där någon skrivit ”it’s never too late for anything”. Fast jag håller inte riktigt med, inte om man sitter och väntar på att drömmarna ska hoppa på dig. Jag kommer aldrig att bli en publicerad författare om jag inte skriver. Jag måste göra någonting för att skapa en förändring. Och jag tänker börja med att höja mitt humör och fortsätta följa mina mål.

Vill du följa mig när jag följer mina drömmar? Glöm inte att kika in här och prenumerera på min youtube.

Bloggen vill inte samarbeta med bilder just nu 😛 Jag som tänkte dela med mig utav några stenar som jag fotat. Aja.

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s