Jag är vaken, tror jag…

Vart tog tiden vägen den här morgonen? Jag vaknade klockan 8 och nu är hon halv 10. Förutom kaffe och hundpromenad så har jag inte gjort någonting vettigt.

När jag inte jobbar med mitt betalda jobb så har jag jobbat med boken. Vi har varit på spa, vi har sovit över hos vänner och andra äventyr. Imorgon är jag ledig från jobbet, och just nu känns det lite behövligt. Jag ska börja redigera en video åt er, jag ska spela in en annan video, jag ska skriva rent slutet så att Emelie kan fortsätta läsa, jag ska tvätta, och jag även besöka andra Emelie och hennes kattunge. Om jag får ta med mig kameran så lovar jag att lägga upp söta bilder.

Men det är morgondagen. Nu ska jag ta en dusch, äta en bra frukost och sen cykla till jobbet i regnet. Det värsta är att jag behöver cykla hem på lunchen (hoppas på uppehåll då) och gå ut med Micky. Anton och mitt jobb brukar inte krocka, men den här veckan är ett undantag. Så det blir inte att rätta boken på lunchen, jag hinner nämligen precis äta, cykla fram och tillbaka, samt gå en promenad.

Man lever bara en gång sägs det, så varför sitta still när man kan stressa runt? 😛


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s