Inget internet!

Anton bytte lösenord på vårt internet, jag sa åt honom att han inte skulle ge mig det. Under några omständigheter. Så att jag kunde fokusera på boken i en vecka istället för Facebook, Youtube och Netflix.

Han höll sitt löfte. Det gick till och med mer än en vecka. Och jag har läst igenom boken så mycket att jag har börjat blanda ihop den. Ska detta verkligen vara här? Läste inte jag det här nyss? Borde jag inte vara vid det här stycket nu? Min hjärna är känns som gröt.

Mitt i allting så kidnappade Anton mig, packa en väska. Det var allting som jag fick reda på. Måste säga att jag älskar när han överraskar mig. Och det gjorde han! Vlogg kommer, på söndag om jag hinner klippa den.

Så nu är det inte mycket kvar att göra med första delen av boken. Innan den ska till Gärd. Just nu så kan jag bara tänka, pengarna går till boken, när det blir förlängda arbetstider. Mitt schema har en tendens att förändra sig. Vilket är bra, men efter vecka 35 så har jag ingen aning om hur jag jobbar än. Håll tummarna för att jag får mycket med tider! ❤

Jag ska skriva in de förändringar som jag har gjort i den senaste läsningen, sen ska jag skriva ut sidorna igen och i helgen ska jag cykla ut till Malmslätt och läsa den på plats. För att få in lite mer miljö. Sen när jag har gjort det så är det bara att skriva in förändringarna igen och skicka till Gärd.

Jag har jobbat med boken innan jobbet, på min rast och efter jobbet då det har funnits energi över. Och nästa vecka skulle jag behöva ta mig till biblioteket också. En hel del kvar att göra, men slutet känns närmare än någonsin. Förmodligen tills jag får tillbaka manuset av Gärd. Det kommer att finnas mer arbete åt mig då.

Nähä, äta frukost och börja arbeta med boken!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s