Dags att stänga av internet

Ett tag i alla fall. Just nu så distraherar det mer än vad det hjälper mig med boken. Så Anton ska ändra lösenord, jag kommer inte att komma åt det i en vecka. Vilket säkert kommer att vara bra, men jag vill samtidigt ta tag i min youtbe, så vi får lösa det.

Jag har varit ganska nere den sista tiden. Trött, rastlös och stressad på samma gång. Så det är dags att ta tag i att-göra-listan och inte lägga lika mycket tid på netflix.

Jag vet att jag har varit riktigt dålig på att både vlogga och blogga, det beror på mitt humör. Jag håller huvudet ovanför vattenytan, men jag vill flyga. Så nu när alla räkningar är betalda så ska jag stänga av internet och sätta mig med boken. Jag rättade en del igår, men jag har en hel del kvar att rätta. Och skriva rent. Emelie är så snabb så hon har snart läst ut hela.

Nu börjar en ny vecka, med nya möjligheter!

 


En kommentar


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s