Farfar, upptäcktsfärd och glass i Berg

Igår så köpte jag och Anton med oss varsin sallad och åt lunch hemma hos min farfar. Vilket var riktigt mysigt. Micky fick smaka potatis, farfar är rätt envis när det gäller att han också ska få smaka. Och det är ju farfar, jag har svårt för att säga nej.

Sen så tog vi en sväng med bilen och jag visade Anton mitt drömhus. Det är verkligen jättefint och det ligger perfekt. Hur det ska lyckas bli vårat har jag inte en aning om, men det är morgondagens problem. Vi åkte en bra bit in på vägar som jag aldrig har varit på förut. Ibland är det underbart att bara följa en väg och se vart den leder.

Sen så åkte vi till Bergs slussar och åt en glass. Det var massor med hundar där, men det finns inget hundbad? Vi var inte där länge, men jag tyckte riktigt synd om alla hundar. De såg verkligen badsugna ut. Micky försökte hitta alla möjligheter han kunde för att komma i vattnet, men det blev inte mer än att han doppade tassarna. De borde bygga ett hundbad!

Denna sötnos älskar att bada. Speciellt om man kastar pinnar ut i vattnet. Det är dock lite läskigt att hoppa ut från bryggor, men att springa i från stranden är underbart!

Nu så ska jag strax till gymmet innan jag ska sätta mig och redigera boken. Och om jag hinner med ska jag cykla till Malmslätt ikväll för att skriva in lite miljö. Jag känner att det kan vara bra att skriva på plats så att jag får det hela rätt.

Hur ser din söndag ut?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s