Står jag och bara trampar vatten?

Det känns lite så just nu, som om jag bara trampar vatten på samma ställe. Jag har rättat de första åttio sidorna av boken. Tagit bort en hel del, rättat och skrivit in. Nästa steg är att få in ändringarna i datorn, sen läsa igenom sidorna igen. Jag har hela tiden känslan av att jag borde ändra, skriva till och fixa någonting innan jag skickar det till lektören.

Jag tror dock inte att känslan av att den är klar kommer att komma förrns efter jag har fått tillbaka den från Gärd. Och när jag har rättat det en gång till. Eller?

Med förra boken så kände jag mig klar när jag skickade den till förlag, eller så var jag bara less? Jag läste igenom den massor med gånger, men nu har jag lärt mig mer. Och jag vill fortsätta lära mig. Skriva mer, förbättra texten lite till.

Nu ska vi åka iväg en sväng! ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s