Te, halsont och renskrivning

I går kväll så fick jag sjukt ont i halsen. Jag var helt frisk så jag har ingen aning om vart det kom ifrån, men vädret är ju inte det bästa idag. Så det gör ingenting. Jag ska sitta inne och renskriva.

Det hade dock inte gjort någonting om jag hade haft lite mer energi, men det kanske kommer.

Jag håller även på att spela in en video, eller två, det beror på hur mycket energi som jag har idag. Hade det inte varit för att Camp NaNoWriMo börjar imorgon så hade jag bäddat ner mig i sängen igen. Och sovit en stund.

Eller, är det precis vad jag borde göra? Och sen ta tag i skrivandet?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s