Skulle inte du ta tag i bloggandet?

Jo, men jag har skrivit på boken den senaste tiden. När jag har fått tid över till det. Jag har faktiskt varit lite stressad den senaste tiden. Ja, jag vet, jag har dragit det till mig, men jag har också dragit till mig riktigt bra saker. Så som att jag nu har 55 handskrivna sidor att renskriva imorgon. På min sista lediga dag innan camp nanowrimo börjar. Då tanken är att jag ska läsa igenom boken och rätta den.

Och skriva in E lite mer. Hen blev lite för tyst på slutet. Huvudkaraktären, I, tog för stor plats.

Men nu tänker jag ta och dammsuga innan det är dags att gå ut med Micky. Och ställa en del blommor i badkaret som vill ha vatten. Sen ska jag även packa ner de sidor som jag skrivit ut med E, så att jag kan läsa dem på lunchen. Och jag måste köpa lunch. Ja,ni hör ju.

Det är dags att känna lugnet 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s