Jag vet vad jag vill

Jag har prioriterat boken framför både bloggen och youtube den senaste tiden. Ni får ha tålamod med det. För på lördag så börjar camp NaNoWriMo. Ja, det är två camp i år. Och då ska jag rätta boken. Så jag har 5 dagar på mig att skriva klart slutet. Håll tummarna för mig!

Nej då, det är inte jätte mycket kvar att skriva faktiskt, men jag ska renskriva en hel del också. Jag bestämde mig nämligen för att skriva med papper och penna nu. Och block 1 är slut. Så idag började jag på ett nytt. Det är tur att jag har en hög liggandes här hemma. Tack för det!

Så det är vad jag jobbar på idag. Skriva klart slutet. Få med alla känslostormar och bygga upp inför nästa bok.

Det skulle vara så sjukt coolt om jag lyckades få den här publicerad, för jag tycker verkligen om den. Just nu i alla fall. Och tänk om ni läsare där ute skulle älska den?

En bild på mig och min mamma. ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s