Envis!

Ja, jag har skrivit en del nu på morgonen. Inte jätte mycket, men lite mer än 700 ord i alla fall. Så nu är boken uppe i 81 493 ord och 271 sidor. Och än är den inte slut. Det är tur att jag kan se mina framgångar i att ord och sid antalet ökar. Även om slutet känns långt bort.

Jag ska snart cykla till jobbet, och jag borde äta innan, men jag är inte alls hungrig. Bara illamående, jag har nämligen mensvärk. Jag tänkte att jag ska åka lite tidigare och köpa en macka på hemköp som jag kan äta innan jag börjar. Så att jag får i mig någonting.

När jag slutar så ska jag hem, gå ut med Micky, ge honom mat och sen på kvällen ska jag äta middag ihop med mina kollegor. Fast nu ska jag ta en ny ipren, borsta tänderna och hoppas på att illamåendet lägger sig.

Ha en underbar dag!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s