Skrivande morgon

Jag vaknade sent idag. Jag satte klockan på halv sex för att jag skulle kunna ta mig upp klockan sex och skriva, men kroppen ville sova. Vid sju vaknade jag till liv.

Det har blivit en del avbrott med hundpromenader och frukost, men annars har jag skrivit. Och jag har ungefär en timme till på mig att fortsätta skriva. Orden kommer lite långsammare idag, men de fyller i alla fall dokumentet.

Igår så hann jag inte skriva alls, jag har inte riktigt lärt mig att planera in redigeringen av mina videos än. Det tar mer tid än vad jag tror. Igår la jag upp en ny video. Glöm inte att prenumerera på min kanal!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s