Inne i en annan värld

Jag har lyckats skriva 1435 ord nu på morgonen. Målet var 1400 så jag är nöjd. Min axel är inte helt med på noterna, den gör lite ont idag, men jag hoppas att den blir bättre på jobbet. När jag rör lite mer på mig. Om en halvtimme så ska jag ha bytt kläder, fixat mig och vara redo att gå ut med Micky. Han ligger för övrig i soffan med nosen nertryckt i dynorna och sover. Så jag får väl se om jag lyckas få med honom.

Jag drar mig lite för att skriva nästa del. Förra gången som jag skrev någonting liknande så fick jag sån otur. Jag ramlade och slog upp knät. Attraktionslagen svarade för mina känslor. Så håll tummarna för att jag lyckas undvika några olyckor om jag hinner skriva mer idag.

Jag hade en riktigt underbar dag igår. Den startade med en cykeltur och fortsatte med skolavslutning för mina bröder. Sen blev det fika innan jag åkte in till stan igen och mötte Ivana (vi satt på ett fik och jag drack en Cola). Vi pratade böcker och skrivande. Det kommer ett inlägg med hennes bok i nästa vecka.

Det kändes riktigt härligt att jag kunde ta det lugnt och bara följa med dagen igår. Klockan 15 så träffades Anton och jag. Vi gick på Afternoon tea på Stadsmissionens café. Har du inte provat det så har du missat något! Så underbart mysigt att tillbringa en stund ihop med Anton. Riktigt romantiskt.

Efter det så åt vi en glass från Bosses och sen åkte vi hem. Anton gick en promenad med Micky och jag somnade. Jag sov i nästan två timmar. Så sjukt underbart! En riktigt härlig dag! ❤

Nu sitter jag och väntar på ett mail, jag mötte en person igår och det kanske leder till något spännande arbete i höst. Håll tummarna så kommer jag med mer information sen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s