Hej tisdag!

Jag har snart varit vaken i en timme, och om två timmar så åker Anton till jobbet. Tanken är att jag ska skriva 1000 ord, spela in en video, jobba, spela in en vlogg och plantera om lite chili idag. Jag begränsade att göra listan lite, så att jag fortfarande är på bra humör när jag läser den.

På torsdag så kommer Antons föräldrar ner och jag ska baka till förbannelse. Jag har  hittat flera goda recept och jag kunde inte låta bli att köpa en del karamellfärg.

Förra veckan så var det låg energi och stress som stod på schemat, därför utnyttjade jag mina två lediga dagar med vila, så youtube kanalen fick inga nya filmer. Dock så håller den sig stark på 30 prenumeranter. Tack för det! Jag är så tacksam för alla glada kommentarer som jag har fått angående mina videos. Jag tänker att kanalen en dag kommer att hjälpa mig med mina författarmål.

Just nu så är det ganska tryggt att den är liten och växer några prenumeranter med varje video, och inte har sagt poff än. Fast jag kanske borde behandla den som om jag har 1000 prenumeranter och utmana mig själv?Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s