Många bäckar små

God morgon på er!

Jag håller på att rensa ut en del nu här hemma, så jag laddade precis ner appen spock. Jag tänkte att någon kanske behöver det som jag inte vill ha. Och det kommer hjälpa mig att få råd med lektör läsningen.

Jag tänkte att jag skulle tagga alla mina annonser med #sofffieplopp så att de är lätta att hitta.

Jag har precis skrivit ut 30 sidor till utav boken till Emelie och Rebecka. Och Emelie (ja, det blir lite rörigt 😛 ) ska jag skriva ut till imorgon.

Jag ska strax gå en promenad med Micky innan jag ska cykla till jobbet. Jag tänkte kolla en del på rean innan jag börjar. Jag skulle behöva några nya byxor och lite toppar. Kläder är ju en investering i mig själv, eftersom jag inte vill gå naken.

Av någon anledning så känner jag mig stressad idag, så jag lär vara jätte tidig på jobbet. Fast jag har papper och penna med mig så det är lugnt. Djupa andetag, det är flera timmar kvar.

Jag har varit rätt så trött och virrig hela veckan tycker jag. Imorgon och på fredag så jobbar jag hemifrån så jag hoppas att min hjärna blir som vanligt igen då. Och att mina knäppa drömmar lugnar ner sig lite så att jag vaknar pigg 😛

Fånga dagen och skapa nya möjligheter! ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s