Innan våren exploderar

Det börjar bli riktigt härligt ute. Det är grönt och solen lyser. Trots detta så är det ganska kallt idag. När jag gick upp vid 7 så var det bara +2 på balkongen. Nu när klockan börjar närma sig 10 är det +9. Vad hände med sommarvärmen? För några dagar sen så var det +22 under eftermiddagen. Det lär inte hända idag.

Så nu sitter jag och väntar på att det ska bli +12 på balkongen så att jag kan ställa ut chilin. Ja, jag vet, den är lite känslig när det gäller värmen. Jag har just nu 4  chili som står på mitt skrivbord eftersom fönstret är fullt. Jag tror att både de och jag längtar tills de bor heltid ute på balkongen.

Idag blir det att tvätta, städa och plugga. Jag ska även spela in en ny video och plantera lite luktärt. Dock så vill även den ha frostfritt innan den flyttar ut på balkongen.

Har jag sagt att vi vill hyra ett hus som ligger vid en å? Så att vi har mer plats innan inne innan odlingen flyttar ut. Och så att Micky kan vara lös i trädgården och rulla sig bäst han vill på gräsmattan.
Självklart vill vi ha ett litet växthus också som chilin och tomaterna stortrivs i.

Drömmar blir till verklighet eller hur!

Bild från förra årets balkong.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s