Vackra dagar

Igår så var det underbart väder ute. Chilin och tomaten fick flytta ut på balkongen, men bara över dagen. Det är fortfarande för kallt på nätterna för att de ska kunna klara sig.

Så nu på morgonen har jag ställt ut dem igen. De är fortfarande små, men de kommer att växa till sig. Om några veckor så kommer de att planteras om i de stora krukorna. Och sen kommer de att stå ute dygnet runt. Jag hoppas på en varm sommar, men att vi på något sätt höjer grundvatten nivån. Hur går det ihop sig? Jag har ingen aning.

Jag har pluggat lite nu på morgonen. Och jag ska strax spela in en video. Jag kommer att komma tillbaka till youtube! Ha lite tålamod med mig bara 😉

Balkongen ser lite naken ut just nu, men här är den:

Det kommer att ske förändringar under tidens gång, men så ser den ut just nu. Luktärterna ska få sin plats också. Och nu funderar jag på att ställa trädet innanför solstolen istället. Så att det inte blir en tom yta där. Har du något förslag på vad jag kan göra?

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s