Mot äventyrarnas land

Eller ja, de shoppings sugna land i alla fall. Jag ska strax ut med Micky och sen cykla för att möta Emelie. Vi ska shoppa en klänning till henne och till mig vet jag inte än.

Jag ska även planera en ”Jag är tillbaka video” tänkte jag. Det var meningen att jag skulle spela in den idag, men jag fastnade i att rensa ut förrådet istället. Och när jag kommer hem blir det att plugga. Jag börjar känna mig riktigt stressad faktiskt.

Jag lyckades rensa ur tre lådor nu på förmiddagen. Jag slängde en massa skit som jag inte har en aning om varför jag sparat på. Jag tror att jag slängde ca 90% utav det som var i dem. Ja, jag ska gå igenom fler, men inte idag.

Jag hittade faktiskt en hel del klänningar som jag hade glömt bort. Så de ska tvättas och sen ska jag prova dem. De som inte passar ger jag förmodligen bort sen.

Hoppas att du har en riktigt bra första maj. Ny månad, nya möjligheter. ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s