Idag är en riktigt bra dag!

Jag tog lite sovmorgon idag så jag gick upp halv åtta istället för strax efter sex. Vilket var riktigt skönt.

Nu närmar sig klockan lunch och jag har precis planterat om den sista chilin. Jag blev tvungen att köpa en ny kruka eftersom de tog slut, därför så drog det ut på tiden för den. Jag ska strax plantera om sista hibiskusen också, bara Anton kommer hem med bilen. Eftersom jorden ligger i den. Och jag har även sått luktärt idag.

För ett tag sen så satte jag potatis i hinkar som nu står ute på balkongen. Anton fick ett svartavinbärsträd i födelsedagspresent och en ny klematis. Det är därför som jag är så glad idag. Solen och våren är här. ÄNTLIGEN!

Jag är så sjukt tacksam för svarta vinbäret! För det har lockat till sig en humla. Eller om de är fler, det vet jag inte, men jag har sett en humla. Fast han vart inte jätteglad när jag tog fram kameran.

Jag hoppas allt att hen vänjer sig vid att bli fotad så jag får fler bilder. Humlor är riktigt söta! ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s