Tack för att det finns papper och penna!

Jag sitter vid Antons dator och försöker samarbeta med hans tangentbord. Det är ovant, men det går. Min dator har nämligen slutat ladda. April är tydligen inte min månad.

Jag sitter också och funderar på ett tips som jag fick igår, om att göra en vlogg där jag berättar vad min bok handlar om. Skapa intresse för den innan jag skickar den till förlag.

Det är en bra idé, men frågan är vad jag inte borde säga. Jag har hört att jag inte ska skriva titeln någonstans om jag vill behålla den. För det gillar inte förlagen, men vad är myt och vad är sanning? Vad kan jag säga som fångar upp intresset, men som inte gör att förlagen backar?

Jag skulle vilja göra en sån video, men jag känner att jag behöver ha lite mer kött på benen så att säga.

Här är bilden som jag tog för att beskriva boken i någon tävling om jag inte minns helt fel. Sena utekvällar, fylla och andra äventyr.

Nu ligger fokus på att skriva klart boken. Jag har fyra dagar kvar att skriva om, sen ska jag börja med redigeringen igen. Under tiden så ska jag spara ihop till en lektör läsning. En ny dator får komma efter det.

Jag kommer att fortsätta följa min dröm trots att humöret nästan är lika vackert som vädret ute nu. Det är snöblandat regn och kallt, men solen kommer snart tillbaka. Det är ju vår.

RIP min älskade Asus laptop med 13 tums skärm.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s