Vänd dig inte om

Det regnar. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder sägs det.

Jag har spenderat morgonen utan internet och med att rätta boken. Tydligen så tyckte universum att det var dags att skriva för mitt internet funkade inte förrns jag hade rättat de sidor som jag hade läst igenom igår.

Kan detta bero på att jag sa att jag verkligen vill satsa på boken just nu? Att jag vill testa på riktigt om jag klarar av att göra det här på heltid nu när jag har möjligheten nästa månad?

Kanske någon lyssnade på mig och bestämde sig för att hjälpa till?

Idag blir det i alla fall jobb hemifrån. Jag tänket som vanligt rätta några sidor på lunchen, men jag kommer förmodligen inte hinna klart innan lördag. Eftersom jag och mamma är borta hela fredagen. Och jag ska hinna läsa igenom en del fakta innan lördag också. Det sker nog under bilresorna skulle jag tro.

Nu så ska jag skicka ett mail, sen fixa mig och gå en sväng med Micky. Idag är en bra dag!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s