Du får väl säga som det är

Ja, jag vet. Jag har varit helt slut efter inventeringen. Jag behövde lite tid utan bloggandet. Inga krav, bara vara. Axeln mår okej, den gör mer ont idag än vad den gjorde igår. Jag vaknade av att den gjorde ont. Mindre bra.

Trots detta så har jag haft det riktigt bra. Jag har skrivit lite till på boken. Solen skiner för fullt och jag ska jobba även idag.

Jag är ledig lördag och söndag så då tänkte jag jobba en hel del med boken, och körkortsteorin. Jag ska till körskolan och köra en del nästa vecka. Jag vill få in teorin snabbt och lätt. De som har gått i skolan med mig vet att plugg inte är min grej.

Fast idag är idag. Och idag så ska jag rätta lite på boken, innan jag ska gå till jobbet. Jag hade fastnat i mitt skrivande, men igår så lossnade det som tur var.

Vad är din plan idag?

 Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s