Söta fredag

Snön är nästan helt borta igen! Underbart! Fast nu är det blött och lerigt ute…

Jag försöker tänka på hållningen när jag sitter vid skrivbordet, och jag hoppas att axeln blir bra snart igen! Vi ska inventera ena butiken på måndag och den andra på onsdag, så jag hoppas att min den klarar det.

Trots axeln så lyckades jag rätta 50 sidor igår. Och nu har jag 19 sidor kvar att rätta innan jag ska till jobbet. Sen har jag skrivit ut de 50 första sidorna igen, som jag tänker läsa igenom, igen. När jag sen har rättat dem så ska jag skriva ut resterande sidor och läsa igenom dem, igen. Och när jag har rättat dem så ska jag skicka de första 50.000 orden till min lektör.

Och då blir det dags att skriva slutet! ❤

Yey! Livet börjar bli roligt igen! Nu behöver jag bara lite mer vår 😉Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s