Det blåser på månen

dsc_0716

Jag tänkte spela in en video idag. Jag hade planerat det, men jag vaknade klockan 5 pga mensvärk. Så det var bara att gå upp, leta upp en ipren och invänta att den skulle börja värka innan jag lyckades somna om. Så ja, jag vaknade inte som planerat och jag tyckte så synd om mig själv att jag bestämde mig för att jag gör det imorgon.

Jag ska nämligen jobba idag också. Jag ska strax börja klä på mig (sitter i morgonrocken) och ta mig till jobbet. Så jag ska packa ner ipren och bita ihop. Sen ikväll så ska jag iväg med Anton och fira Natalie som fyller år! Grattis Natalie!

Och jag jobbar imorgon också. Så önska mig lycka till när det gäller att få upp den där videon. Den här veckan har varit galen och min energi har inte varit på topp.

Det har varit en riktigt underbar vecka och jag ser fram emot nästa vecka med nya äventyr. ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s