Kanske imorgon

dsc_0740

Det har varit en väldigt spontan vecka. Spontan shopping med mamma, spontana gymbesök, spontant besök, spontat byte utav arbetstider, och igår så skrev jag upp mig på camp NaNoWrMo!

Så om 29 dagar börjar jag med en ny skrivmånad. Målet är 50 000 ord, men jag tror inte att jag får lika mycket tid över som jag hade i november. Anton skriver C-uppsats, jag tänkte ta körkortet och jag har ingen aning om hur jag jobbar.

Så det får bli så många ord som det blir, jag tänker i alla fall göra mitt bästa. Och eftersom Anton också kommer att ha fullt upp så passar det ju bra att planera maten för att underlätta dessa 30 dagar. Så nu vill jag lära mig hur vi ska göra det.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s