Femtio nyanser av mörker

Så mörkt var det när jag vaknade idag. Jag somnade innan 20 igår, och vaknade innan klockan 06 idag.

Så jag gick upp och fixade frukost till Anton eftersom jag visste att han skulle åka iväg tidigare än vanligt idag. Så när han vaknade fanns det både kaffe och gröt klart.

Eftersom jag var så trött igår kväll så tillät jag mig att somna tidigare än vanligt. Det är bättre att lyssna på kroppen än att tvinga den vara vaken. Resultaten blir inte de samma.

Nu har det äntligen blivit ljust ute och idag går vi in i en vårmånad! Tack för det! Jag såg några stackars snödroppar kämpa för överlevnad i en gräsmatta igår. Jag och Micky gick som vanligt på promenad när jag nästan trampade på dem. Två stycken var det som inte var större än två centimeter.

Jag var på stan med mamma igår också, men jag var inte alls på shoppinghumör. Jag hittade massor med mysiga kläder att sitta och skriva i, men jag köpte ingenting. Jag var på ”jag vill spara mina pengar” humör. Så jag kom hem med lite fryst frukt och ingenting annat.

Idag så ska jag jobba, först en timme med boken, sen i bokhandeln. Jag tänkte först att jag skulle till gymmet när Anton skulle till skolan, men jag kände att jag ville jobba med boken också så jag tänkte göra lite övningar med gummibandet hemma.

Det som jag gör idag skapar min framtid. ❤ Missa inte min snapchat sofffieplopp

DSC_0312


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s