Inte ens det förflutna

Solen skiner och alla räkningar är betalda. Jag överlever den här månade också. Tror jag.

Jag tyckte att det var ganska skönt att ha ett slappt schema i januari, efter julhandeln menar jag. Nu önskar jag att jag hade jobbat minst 9h mer… Men det är gårdagen och idag är idag. De säger ju att man ska leva i nuet. Och nu är det som det är.

Vi behöver ingen ny medicin till Micky den här månaden, bara hundmat. Så det är jag tacksam för!

Det är det ekonomiska som får mig att undra om det verkligen är rätt väg att gå när jag följer min dröm. Jag vill kunna skriva, ge ut böcker och känna mig fri. Fast jag vill också kunna köpa hus, resa och ha en stark ekonomi. Håll tummarna för att framtiden styr de två vägarna till en och samma.

Jag ska vara glad, solen skiner, jag ska strax till jobbet och imorgon så ska jag njuta utav att vara ledig en hel dag. Jag har ju fått en ny prenumerant på youtube i alla fall! Nu är vi 12 stycken i min lilla gosiga hörna.

Jag hoppas att du får en underbar lördag! ❤ Och det finns fortfarande böcker kvar på rean 😉 Tack till alla er som har varit i butik och handlat under bokrean! Det skapar fler timmar i mitt schema! ❤

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s