Huset vid sjön

Nu är bloggen så där underbar igen och vill inte lägga upp min youtubevideo. Ibland så förstår jag verkligen inte alls, men men.

Imorgon så börjar bokrean, vi öppnar klockan 07.00. Så när jag kommer hem ikväll ska jag äta, tvätta håret och sova. Hoppas jag.

Och jag tänkte försöka hinna med att måla naglarna. Jag har precis gjort grunden. Jag tänkte måla dem i reakatalogens färger. Som tur är så hade jag redan alla färgerna hemma. Jag älskar min nagellackssamling.

Det blev inte så mycket bloggande förra veckan eftersom jag delvis jobbade, delvis var helt slut på energi. Negativa tankar och rastlöshet. Nu är jag på bättre humör, men jag vet inte hur mycket jag hinner blogga under bokrean.

Nu ska jag ta och fånga den här dagen!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s