Vinden genom nyckelhålet

Jag fylldes utav en underbar känsla när jag gick ut med Micky nu på morgonen och insåg att det börjar ljusna redan innan klockan åtta på morgonen!

Anton och jag städade lägenheten igår, så jag ska bara fixa lite smågrejer nu på förmiddagen, sen är den underbart ren. Ni vet den där känslan av att bo städat? Den är också underbar.

Jag ska också gå till tornby och shoppa en hel del D-vitamin. Efter att våra tog slut så har jag längtat efter energidryck och en energikick. Jag har alltid varit trött på vinterhalvåret, men jag har inte testat att öka intaget av D-vitamin innan. Och det hjälper. Så nu ska jag bunkra upp inför bokrean tänkte jag.

Jag ska även ge min axel lite extra kärlek idag, jag tänkte börja med ett varmt bad. Den är lite öm efter igår. Jag jobbade några timmar på kvällen igår, och nej, jag kunde inte låta bli att packa upp rea-böcker. Ja, jag vet, men det kändes inte då. Så länge som jag höll hållningen. Och det känns inte jättemycket nu. Bara lite.

En grej som underlättar för mig, och kanske andra med belastningsskador där ute är att man får legitimationen när kunderna ska registrera sitt medlemskap. Speciellt om det går att skanna in det, men även om man ska skriva siffrorna.

Ja, nu ska jag fånga dagen! Hoppas att du får en underbar fredag och om du har missat min senaste video på youtube så hittar du den här.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s