Bye Bye Blackbird

Så nu har jag spelat in en ny video som kommer upp senare idag. Den ska bara redigeras, men det får jag göra efter jobbet.

Det är nämligen en timme kvar tills Micky och jag ska gå ut och jag lär inte hinna färdigt med videon innan. Och det snöar massor ute!

Jag vet att det bara är februari, men jag hade hoppats på lite vår snart. Och jag vet att vi behöver snö för grundvattennivån och allt det där, men kunde den inte ha kommit i december?

Aja, jag ska sluta gnälla om vädret eftersom jag inte kan påverka det. Jag är tacksam för att jag jobbar inomhus idag. Jag är tacksam för att jag gör framsteg med boken. Jag är tacksam för min lön. Jag är tacksam för att jag har börjat längta till måndagarna. Jag är tacksam för att Micky är frisk. Jag är tacksam för att jag är frisk. Jag är tacksam för att Anton är frisk. Jag är tacksam för min livsstil. Jag är tacksam för att vi har ett varmt hem. Jag är tacksam för alla våra hibbar. Jag är tacksam för mina 11 följare på youtube. Jag är tacksam för att jag lär mig mer och mer i mitt skrivande. Jag är tacksam för att jag utvecklas.

Jag är tacksam för att jag lever idag! Tack! ❤

DSC_0208


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s