Träning för latmaskar

Det blir ingen träning idag heller! Min nacke gör ont, jag var på massage igår. Det är bättre än förra gången, hen var mer försiktig eftersom jag var öm efter förra massagen. Hen tyckte också att jag skulle komma tillbaka två gånger till så att jag blir helt bra, MEN jag prioriterar mitt bokmanus just nu. Och jag har kvar två gånger på ett annat ställe.

Världens bästa kollega har jag! Stort tack igen för julklapp och födelsedagspresent! ❤

Det kom upp en ny video igår. Jag testar fem ”nyttiga” produkter. Anton kom hem mitt i också!

Jag har nio som följer mig nu! Tack för det! ❤

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s