Jag lät dig gå

Jag släpper tanken om den första platsen, utan att ha hittat än ny. Jag fick ett förslag från kollegan igår. Så jag har hört av mig och frågat om det passar in att min bok avslutas där. Annars så? Ja, jag vet inte, men allting löser sig.

Jag ska strax gå ner och tvätta, efter det så ska jag sätta mig med de 20 sista sidorna av det som jag har skrivit så här långt. Sen ska jag svara på mail från lektören. Och klockan två ska jag åter igen på massage. Efter det så ska jag träffa Emelie.

Och samtidigt som allt detta sker så ska jag vara valpvakt åt mamma. Valpen och Micky får vara i lägenheten när jag åker på massage tills Anton kommer hem.

Det ska bli riktigt härligt att träffa valpen och mamma igen! Det var länge sen nu!

Nej, nu måste jag ner i tvättstugan!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s