Vinden genom nyckelhålet

Det känns nästan som om jag har tagit ett steg tillbaka, jag vet inte hur jag ska avsluta boken. Vi åkte till platsen igår som jag hade tänkt att slutet skulle utspela sig på, och insåg att ingenting stämde. Själva campingen var borttagen, de toaletter och duschar som finns kvar är mögliga och låsta. Spökhistorien som berättades för oss är egentligen från en annan plats!

Så nu har den andra planeringen för slutet förändrats, och idag har jag ingen aning om vart det ska sluta.

Chefen ringde och avslutad mitt grubblande, jag ska strax åka och jobba fyra timmar istället för att sitta hemma och försöka lösa detta. Slutet blir som det ska och det kommer att bli bra. Allting löser sig.

DSC_0194


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s