Nattmannen

Jag vaknade på helt fel sida idag. Drömmarna bråkar med mig igen. Så jag känner mig trött och ledsen.

Och detta skapar fler negativa känslor. Jag behöver tålamod just nu. I allt det här negativa så finns det en lärdom. Jag har bara inte kommit på vad än.

Idag så ska jag jobba i bokhandeln, men först så ska jag jobba med min bok. Så jag ska strax stänga av datorn och börja rätta de sista sidorna utav boken. Jag tänkte även ta med mig den till jobbet för att hinna rätta lite på lunchen också.

En del utav mig vill smita iväg och shoppa innan jobbet, men jag ska shoppa med Emelie på måndag. Efter jag har varit på massage igen, och jag längtar verkligen till den. För nu har de väckt den sovande draken och draken är sur. Ja, min axel gör ont.

Nej, nu ska jag fånga dagen!

dsc_0013


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s